Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Paweł JegerPL Krzysztof Jóskowski lidia.p (4077 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
i niech wpuszczaja do norge wiecej czarnuchow i brudasow.....zasmiecaja ten kraj .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
nicol24, dobrze wiedziec, ze sa w Polsce osoby ktore potrafia obiektywnie patrzec na innych, a nie przez pryzmat ich koloru. Bo jak widze te prymitywne komentarze o asfaltach to mi sie niedobrze robi.. Sa miliony czarnych majacych wyzsze wyksztalcenie, wyzszy status spoleczny i o niebo lepsza kulture osobista niz wy wszyscy, plujacy na nich bez zadnego powodu. a to, ze niektore polki sie z nimi puszczaja, wiem, ze to pewnie bolesne dla was, zazdrosc was zzera, ale nic na to nie poradzicie, bo z takim nastawieniem to mozecie jedynie odstraszac kobiety zamiast je czarowac;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
unicornesss napisał:
nicol24, dobrze wiedziec, ze sa w Polsce osoby ktore potrafia obiektywnie patrzec na innych, a nie przez pryzmat ich koloru. Bo jak widze te prymitywne komentarze o asfaltach to mi sie niedobrze robi.. Sa miliony czarnych majacych wyzsze wyksztalcenie, wyzszy status spoleczny i o niebo lepsza kulture osobista niz wy wszyscy, plujacy na nich bez zadnego powodu. a to, ze niektore polki sie z nimi puszczaja, wiem, ze to pewnie bolesne dla was, zazdrosc was zzera, ale nic na to nie poradzicie, bo z takim nastawieniem to mozecie jedynie odstraszac kobiety zamiast je czarowac;P

hmmm, miliony czarnych z wyzszym? powiadasz? ale chyba nie w europie ! hehehehe......wiekszosc czarnuchow i pakisow w europie niedawno jezdzilo na osle i mieszkalo w lepiance z krowiego gowna, podpierajac dach kalasznikowem. Przestan pieprzyc tutaj o lepszej kulturze u czarnych bo znasz ich chyba tylko z wierszyka "murzynek bambo". A to, kto sie z kim puszcza to akurat indywidualna sprawa-jezeli laska lubi zapach krowiej kupy za skorze

ciekawe czy tez bys tak bronila tych wspanialych, wyksztalconych murzynkow bambo z somalii gdyby ci taki "kulturalny" czarnuch przetrzepal krocze wbrej twojej woli....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(vivienka)
Wiking
unicornesss napisał:

aleś ty pusta dziewucha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
unicornesss jak ty to ujęłaś że niektóre laski się puszczają z asfaltami?
To powiem ci coś jestem w barze na jakiejs imprie poznałem fajną dziewczynę zagadałem, drinków kilka postawiłem starałem się jak mogłem a tu podchodzi taki bambus i ona od razu z nim poszła a ja oczywiście po raz kolejny zawiodłem się na dziewczynach i po hu. się starać dla was jak przyjdzie taki bambus któremu się wydaje że ma pałę wielkości broadweayu i nie musi się starać bo i tak z nim prawie każda pójdzie. ( nie chodzi tylko o r....... ) ale wy szanujecie ich tylko za to co mają w portkach. Jedyny bambus z którym bym się napił to DMX ale to i tak nierealne bo pewnie bym się do niego nie dopchał. A co do gwałtów to pewnie nie jednej dziewczynie nie było miło jak bambus ją przetrzepał swoją dużą pałą wbrew jej woli. Tak więc się zastanów czy bronić nadal bambusów którzy gwałcą i rabują i robia dilerkę bo w norwegii porządnych bambusów nie ma może w stanach i trafiają się jacyś porządni ale nie tutaj. A bambus gwałciciel to najczęściej jest albo z Somalii, Senegalu lub z Nigerii. Zapytasz dlaczego? To odpowiem żebyś zobaczyła w historię tych państw i jacy oni byli brutalni wobec wszystkich ludzi podczas wojny. Zresztą i tak większość z nich to nie nosiła gaci w afryce (także kobiety chodziły nago) i mogli oni robić z nimi co chcięli i myślą że jak przyjechali do Norwegii to będą robic to samo ale my mówimy VETO.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
"panie "-retier- tak mam corke czternastoletnia/ wspominalem juz kilkakrotnie/,moze zdjecie jeszcze chcesz?
i moze napisz mi jasniej jakiz to moj obraz ci sie rysuje.....?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
BiZi napisał:
Przestan pieprzyc tutaj o lepszej kulturze

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie ciekawy.......jeśli już chcesz wiedzieć. I tak jak powiedziała unicorness............wypowiedzi większości są poniżej jakiejkolwiek krytyki.
W całej krasie wychodzi nasze Polactwo, a może raczej prowincja..........do której europa nas pomalutku prowadzi. Wystarczy byle gnata rzucić między nas....a już sie gryziemy.
Więc gryźcie się.....bezemnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
retier- co do kolorowych/zaznaczam ze oczywiscie nie jest to norma/,zapytaj francuzow o marokanczykow i reszte slamsow paryza,niemcow o tureckie dzielnice.........ja wiem co uslyszysz,a co do rasizmu-przez moja firme przewinelo sie juz rozne towarzystwo,takze innego koloru,nikt ich nie napietnowal przyszli do pracy,ale jak tydzien ktorys stawial sie do pracy to sukces,a dwoch brazylijczykow pracuje juz jakis czas,i nie narzekaja a tez ciemna skora,w dupie mam kolor skory jesli ktos jest czlowiekiem dla drugiego,i normalnie pracuje,
zreszta mamy dobrego kumpla z bangladeszu on tez ma ciemna skore, a wodeczke razem pijemy,
a jesli chodzi o temat gwaltow to powinni wszystkich na jedna wyspe zsylac,bialych czarnych,zielonych,niech sie tam nawzajem gwalca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Szkoda że w oslo nie ma gwałtów dziewczyn na facetach bo bym sie wybrał do jakiegoś parku żeby mnie zgwałciła jakaś ładna norweszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok